Elwynn - Just My Life!

Alla inlägg den 14 augusti 2013

Av Linda Svensson - 14 augusti 2013 07:10

Ja här sitter man vaken :) Men så kan de bli så man sover bort dagarna.. Hm vänt på dygnet deluxe ajjemen :/ men det ska väl på lite ändring på detta.
Kan inte lägga min nu ändå har möte om typ 3 timmar .. Inte för jag ser fram imot det med denna jävla ryggen men det är bara att försöka knalla dit o se glad ut !! Ja här har ni tjejen som kan detta med falska leenden yeaay liksom eller hur det nu var igen!
Aja mötet måste jag fixa annars strular det till sig med mina pengar och jag orkar inte bråka inte just nu.. Är tilräckligt med bråk som det är just nu... tänker inte gå in på vad det är men hm men de som känner sig träffade JA ta åt er för fan >.<
Så trött på den där skiten så jag kan kräkas,men ja nu sätter jag ner foten rejält och jag märker att det gillas inte.. Men hallå i hålet jag är INGENS dörrmatta no way!!
Som ni kanske märkt så skriver jag inte så mycket här längre men ehm det har sina orsaker :) Jag har nämligen en annan blogg som jag OMG fastnat totalt i :P
Haha ja skyller allt på Petrah ;) Japp hör du det pullan du är skyldig till att jag fastnat totalt där inne men vet du va?? det gör mig ingenting alls,för jag trivs bland likasinnande härliga människor o heey bilder till förbannelse Jag är liksom i himlen !!
Egentligen är de sjukt att en blogg kan ta så mycket tid men när jag kikar runt där inne så glömmer jag allt vad tid och rum heter plötsligt har de gått 5 timmar sedan jag loggade in ;)
Men som sagt jag älskar det!!
Så Petrah min gumma min älskade lilla nyponros tack för all den tiden du lagt ner på att ändra teman och texter ja för allt du gjort åt mig då min dator inte velat hänga med :) Är enormt tacksam!!  
Du och Bella har verkligen lyckats göra mig sådär super duper nöjd med båda mina bloggar så TACK som fan till er båda :) Love you babes Just ja.. fått alla remisser o skit nu.. Jävlar vad jag ska genomgå en massa men det känns ganska skönt men ändå inte då alla som känner mig vet vad ja tycker om sjukhus :/ men som min ena läkare sa att bättre att få veta nu än då det är försent !! Japp där har han fan rätt så ja bita i sura äpplet o genomgå allt det där o se glader ut !!
Sen är det en massa annat som ska bokas in oxo .. Mitt andra hem är sjukhuset Bläää..!!
Nepp nu ska jag försöka göra lite annat innan jag ska halta,vanka in i en dusch o göra mig redo för mötet!
Sen ska jag möta upp älskade Anna oxo !! ;)
Här händer de grejer minsann!!

Vet ni vad.. Puss på er!!
 


Presentation


Det här är min del av verkligeheten! Hur det är att vara bipolär och livet i allmänhet. En helt öppen, ärlig och naken blogg, som också kommer innehålla erotiska bilder och snack!
Det här är min sanning.

♥ Mitt Liv ♥

Leroy
4 årig Rottweiler pojke med gnistan i ögonen! Har ett temperament som heter duga.. Min trogna följeslagare som fått tagit del av många olika moment i mitt liv!
Han är den som aldrig svikit mig !   

Fråga mig

1 besvarad fråga

Arkiv

♥ Erotik ♥

   

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards