Elwynn - Just My Life!

Alla inlägg den 14 juli 2013

Av Linda Svensson - 14 juli 2013 23:33

Det var länge sen jag lärde känna en tjej vid namn Isabella G..Vet inte vad det var som gjorde att det bara sa "Klick" men något var det och den där känslan har hängt sig fast!
Nästa år är det 7 år sedan vi började skriva till varandra..Vet att det var många som
inte trodde på vår vänskap då det är ett par år imellan oss men vad spelar det för roll??
Är som jag alltid säger när det kommer till kärlek och vänskap är där spelar faktiskt inte ålder någon roll :)
Den resan vi gjort tillsammans är helt otrolig,den har kantats av allt från kärlek till sorg även många tårar men även mycket skratt!
Vi har kommit fram att vi är sjukt lika ja nu inte till utseendet men till så många andra saker,ibland är det skrämmande då vi sitter på kik och skriver och vi vet typ redan vad den andre ska skriva.. Haha ibland kan man fan avsluta varandras meningar! :)
Det är detta jag kallar äkta vänskap och ja jag vet redan nu att vi alltid kommer va vänner tills någon av oss ligger där i graven så enkelt är det!!
Bella är den människan som faktiskt känner mig bäst hon behöver inte ens fråga hur jag mår för på något mystiskt sätt så vet hon det redan och ja för mig är det likadant,jag har lärt mig hennes sätt att skriva och lägga upp texter !!
Jag vet att jag alltid kan vända mig till henne för råd och tips eller bara att jag vill prata av mig om allt mellan himmel och jord och jag är lyckligt lottad över att jag har henne som vän!!
Hennes egna resa har då inte varit den lättaste och gud vad hon fått skit för en massa saker som andra människor inte har ett skit med att göra..>.<
Ibland har hon inte ens kunnat öppna munnen föräns någon varit där och velat tysta henne men heeey hon är en männsiska som har lika stor rätt som dig o mig att säga sin mening! Så Fuck Off ;)
Hon har haft oturen med att träffa nötter som hon trodde älskade henne men oj så fel det visade sig vara :/ Nämner inga namn men ett av hennes X hatar jag mer än allt annat för allt han utsatte henne för. Jävla människor det finns här på vår planet!! Jaja nog om det!
Hon har nu haft turen att träffa på en Cool kille vid namn Markus ;) De träffades i Maj 2010 Sedan dess har det varit de två visst även deras resa har inte varit lätt om man säger så men inget förhållande är lätt men de har alltid funnit där för varandra och tagit tillvara på den äkta kärleken som faktiskt finns där!
Jag har alltid stöttat hennes beslut kommer alltid göra det! vad det än gäller för detta är en klok tjejja tro inget annat sen är jag så jävla glad över att jag får ta del av hennes o Markus resa när det gäller träning men även Baby planer ;)
Alla de där planerna de har får mig alltid att le för jag vet att de snart kommer plussa på stickan ;)
Hennes enorma framsteg då de kommer till vikten gör mig stolt för jag vet vilket helvete hon har med alla sina sjukdomar !! Där är vi lika vi har inte fått världens bästa hälsa om man säger så!
Men hon ger aldrig upp hon har flera som stöttar henne o hennes största stöd kommer från sin söta sambo Markus :) Haha eller ja jag tror han o jag delar 1:a plats!!
Vad jag vill säga med detta inlägg är att jag är super glad över att jag har de vänner jag har :) De som alltid finns för mig vad än saken har gällt och en av dem är Bella ;)

  ( Min Goa Gumma Bella   Även hon bloggar här inne på www.tokstollan.bloggplatsen.se )
Gumman Jag kommer alltid finnas här för dig så som du alltid funnits för mig,Vi är syskon vad än någon annan säger du är min söta rara underbara lillasyster som jag Älskar av hela mitt hjärta   
  (Bella & Markus
** Va rädda om de vänner ni faktiskt har,en dag kanske ni står där helt ensamma o undrar va fan som hände **

Av Linda Svensson - 14 juli 2013 20:56

Ja snart dags för lite film :) med snyggingen
**Trond Espen Seim**
Denna gången är de filmen dödens drabanter ;)

Mums!! :)

;)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Det här är min del av verkligeheten! Hur det är att vara bipolär och livet i allmänhet. En helt öppen, ärlig och naken blogg, som också kommer innehålla erotiska bilder och snack!
Det här är min sanning.

♥ Mitt Liv ♥

Leroy
4 årig Rottweiler pojke med gnistan i ögonen! Har ett temperament som heter duga.. Min trogna följeslagare som fått tagit del av många olika moment i mitt liv!
Han är den som aldrig svikit mig !   

Fråga mig

1 besvarad fråga

Arkiv

♥ Erotik ♥

   

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29 30
31
<<<
Juli 2013 >>>

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards