Elwynn - Just My Life!

Alla inlägg den 28 juli 2013

Av Linda Svensson - 28 juli 2013 15:45

       
Oh hot indeed ;)

Av Linda Svensson - 28 juli 2013 15:31

Haha ja jag byter min rygg mot någon som har en bättre rygg ;) Haha tror inte det finns någon som skulle vilja ha min rygg just nu!! Jag själv vill ju inte ha den så^^
Den var påväg att bli bättre men så small det till på fel sida :( Sikket jävla dret men men jag får lyssna på läkarna som jag pratat med att jag ska röra på mig och fortsätta käka smärtstillande!! Mer kan de inte göra just nu.. Men jag är inbokad på ännu en röntgen den dagen jag ska iväg på allt annat!
Fan den dagen ser jag då inte fram imot då det kommer bli en heldag uppe i Falun på sjukhuset men men det är som det är!
Bättre att ta allt på en och samma gång än att sprida ut det!!
Jahopp det är söndag och värmen fortsätter att lägga ett lock här i Sverige men man kanske inte ska klaga men haha det gör jag ändå !
det är min kvinnliga rättighet ;) Så det så.

Äntligen har hela klon lossna på min älskade lilla Leroy ;) Bara se till att hålla det rent och fint så han slipper infektioner eller så i denna värmen.. Men han har inte ont av det så dä e ju faktiskt skönt... Just nu ligger han på golvet och bara är.. medans grabbarna grus sitter i den andra soffan lyssnar på musik och mannen min spelar på gitarr.. Haft Andreas över en sväng oxo!! Haha ja här e det grabbigt måste jag säga...
Jag o kattan är underlägsna om man säger så!!
Fan börjar eller ja kanske inte rätta ordet jag saknar mina andra vänner som ja alltid brukar umgås med annars. Så nu ser min rygg till att bli bättre så jag kan knalla till dem och sitta o tjåla en massa skit för helvete vad jag saknar det där !! Jag vill kunna umgås som jag gjorde innan men det kommer det oxo men haha tålamod är inte min starka sida o ja det vet alla som känner mig väl ;)
Nä om man skulle se till att slösurfa lite eller göra något annat..:)
Känner mig inte så social då ja sitter här med musik i öronen men tja de tjålar ju alltid en massa musik så de stör väl inte dem så mycket om man säger så!! ;)
 
** Dagens ord -Räkstubbe ;) Haha **

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Det här är min del av verkligeheten! Hur det är att vara bipolär och livet i allmänhet. En helt öppen, ärlig och naken blogg, som också kommer innehålla erotiska bilder och snack!
Det här är min sanning.

♥ Mitt Liv ♥

Leroy
4 årig Rottweiler pojke med gnistan i ögonen! Har ett temperament som heter duga.. Min trogna följeslagare som fått tagit del av många olika moment i mitt liv!
Han är den som aldrig svikit mig !   

Fråga mig

1 besvarad fråga

Arkiv

♥ Erotik ♥

   

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29 30
31
<<<
Juli 2013 >>>

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards