Elwynn - Just My Life!

Alla inlägg under juli 2013

Av Linda Svensson - 24 juli 2013 15:52

Vad ska man egentligen säga om saker och ting?? Har nog ett bra namn för att sammanfatta allt och det är
VÄRDELÖST!!!!

Men samtidigt så har jag vaknat upp och insett en massa nyttiga saker att jag kan inte sätta allt och alla andra före mig själv längre,det funkar inte då jag glömt mig själv så länge att kroppen och psyket tagit så jävla mycket stryk!
Just nu strular allt som bara kan strula och det känns ju sådär äckligt toppen eller inte alls. :(
Har varit tvungen att avsäga mig en massa saker och det gör ju inte saken bättre då jag ville göra dem av hela mitt hjärta jag hade sett fram imot dem men nejdå då ska allt bara fitta till sig >.<
Vad kan man säga att jag är?? Jo bitter rejält jävla bitter på allt detta,Men ja nu måste jag sätta hälsan framför allt annat annars kommer det gå åt helvete!
Orkar inte med att få utskällningar varje gång man pratar med läkarna att jag aldrig sköter mig o bla bla bla bla!!
Nu är det jag som sätter mig först och allt vad det innebär så enkelt är det! Ja har någon något imot det så ja tala om det eller håll käft :P
Har fått veta lite mer om min själva framtid och de sakerna som står och väntar på mig.. Visst det är inga roliga saker man måste genomgå men jag får göra som med allt annat bara ta det och sen sakta men säkert gå vidare för mer kan man inte göra!
Det jag är glad över är att jag har dom läkarna jag har då de faktiskt lyssnar och hjälper mig framåt med allt detta!
Vem sa att livet är en dans på rosor?? Vem sa att det skulle va enkelt att födas och växa upp?
Ibland hamnar jag i de där tankarna att jag skulle vilja byta kropp med någon för en vecka eller så men nej då får jag dåligt samvete för detta jag går igenom önskar jag inte ens min värsta fiende :/ Så lika bra att jag går igenom det själv.. vad är det dom säger?? Det som inte dödar det härdar! Fan va härdad jag egentligen skulle vara nudå Haha gud..
*Blundar och försöker bara andas*
Nu är ännu en sak avsagd :( gör ont i mig ...
Nä ursch ska sluta skriva nu då jag bara känner för att skrika rakt ut av all jävla skit !!
  ** Jag önskade allt  vore annorlunda på ett annorlunda sätt**

Av Linda Svensson - 23 juli 2013 00:06

Ja det gör jag tamefan..
Är på sådant grinigt humör så ni kan inte ana men när allt ska krångla så gör dä det med besked oxo..
Inte nog med att magen krånglar som den gör titt som tätt nä då ska man ha kvinnobesvär ovanpå det oxo..
Sen kände jag av ryggen tidigare idag men tänkte väl inte så mycket på det men hmm de skulle jag ha gjort!! Nu har även den sagt upp sig eller ja den håller på!!
Samma skit som förra gången då det blev ett par vändor till både VC och akuten men där säger de hela tiden att de ingenting kan göra :(
Ska ringa VC imorrn (idag) kolla om de kan skriva ut de där dunderpillren jag fick förra gången se om de kanske kan hjälpa mig!
Visst jag är van att alltid ha ont men detta är fan sjukt,är gnällig deluxe märker jag men det får ni fan ta då detta är så äckligt jävla värdelöst så de finns inte!!
Aja ska lägga över en mängd filmer på Usb minnet o försöka slappna av och kolla på dem..
Måste väl även försöka gå ut lite då o då för att kolla efter kattfaaaaaaan som lyckats smita igen >.< Den katten driver mig till vansinne!!
Suck.. Nä orkar fan inte skriva något mera!!

Du Bella Stå på dig o ta ingen skit nu gumman min <3 Älskar dig <3

  **Jag trodde mer om dig men ja det visade sig va helt fel :( **

Av Linda Svensson - 20 juli 2013 00:20

Just a taste Of heaven :p

Hot like hell :) and yeaaah i like it ;)

Av Linda Svensson - 16 juli 2013 00:14

 Yummie :)
   
Det sägs att bilder säger mer än ord :P

Av Linda Svensson - 14 juli 2013 23:33

Det var länge sen jag lärde känna en tjej vid namn Isabella G..Vet inte vad det var som gjorde att det bara sa "Klick" men något var det och den där känslan har hängt sig fast!
Nästa år är det 7 år sedan vi började skriva till varandra..Vet att det var många som
inte trodde på vår vänskap då det är ett par år imellan oss men vad spelar det för roll??
Är som jag alltid säger när det kommer till kärlek och vänskap är där spelar faktiskt inte ålder någon roll :)
Den resan vi gjort tillsammans är helt otrolig,den har kantats av allt från kärlek till sorg även många tårar men även mycket skratt!
Vi har kommit fram att vi är sjukt lika ja nu inte till utseendet men till så många andra saker,ibland är det skrämmande då vi sitter på kik och skriver och vi vet typ redan vad den andre ska skriva.. Haha ibland kan man fan avsluta varandras meningar! :)
Det är detta jag kallar äkta vänskap och ja jag vet redan nu att vi alltid kommer va vänner tills någon av oss ligger där i graven så enkelt är det!!
Bella är den människan som faktiskt känner mig bäst hon behöver inte ens fråga hur jag mår för på något mystiskt sätt så vet hon det redan och ja för mig är det likadant,jag har lärt mig hennes sätt att skriva och lägga upp texter !!
Jag vet att jag alltid kan vända mig till henne för råd och tips eller bara att jag vill prata av mig om allt mellan himmel och jord och jag är lyckligt lottad över att jag har henne som vän!!
Hennes egna resa har då inte varit den lättaste och gud vad hon fått skit för en massa saker som andra människor inte har ett skit med att göra..>.<
Ibland har hon inte ens kunnat öppna munnen föräns någon varit där och velat tysta henne men heeey hon är en männsiska som har lika stor rätt som dig o mig att säga sin mening! Så Fuck Off ;)
Hon har haft oturen med att träffa nötter som hon trodde älskade henne men oj så fel det visade sig vara :/ Nämner inga namn men ett av hennes X hatar jag mer än allt annat för allt han utsatte henne för. Jävla människor det finns här på vår planet!! Jaja nog om det!
Hon har nu haft turen att träffa på en Cool kille vid namn Markus ;) De träffades i Maj 2010 Sedan dess har det varit de två visst även deras resa har inte varit lätt om man säger så men inget förhållande är lätt men de har alltid funnit där för varandra och tagit tillvara på den äkta kärleken som faktiskt finns där!
Jag har alltid stöttat hennes beslut kommer alltid göra det! vad det än gäller för detta är en klok tjejja tro inget annat sen är jag så jävla glad över att jag får ta del av hennes o Markus resa när det gäller träning men även Baby planer ;)
Alla de där planerna de har får mig alltid att le för jag vet att de snart kommer plussa på stickan ;)
Hennes enorma framsteg då de kommer till vikten gör mig stolt för jag vet vilket helvete hon har med alla sina sjukdomar !! Där är vi lika vi har inte fått världens bästa hälsa om man säger så!
Men hon ger aldrig upp hon har flera som stöttar henne o hennes största stöd kommer från sin söta sambo Markus :) Haha eller ja jag tror han o jag delar 1:a plats!!
Vad jag vill säga med detta inlägg är att jag är super glad över att jag har de vänner jag har :) De som alltid finns för mig vad än saken har gällt och en av dem är Bella ;)

  ( Min Goa Gumma Bella   Även hon bloggar här inne på www.tokstollan.bloggplatsen.se )
Gumman Jag kommer alltid finnas här för dig så som du alltid funnits för mig,Vi är syskon vad än någon annan säger du är min söta rara underbara lillasyster som jag Älskar av hela mitt hjärta   
  (Bella & Markus
** Va rädda om de vänner ni faktiskt har,en dag kanske ni står där helt ensamma o undrar va fan som hände **

Av Linda Svensson - 14 juli 2013 20:56

Ja snart dags för lite film :) med snyggingen
**Trond Espen Seim**
Denna gången är de filmen dödens drabanter ;)

Mums!! :)

;)

Av Linda Svensson - 13 juli 2013 22:27

Haha Ja jag tror nog jag vinner första pris om det skulle funnits en sådan tävling   
Jag är klantig så det heter duga..
Efter duschen ställer jag mig för att diska..går bra ända fram tills det att ja ska ta diskborsten o diska av en av de större knivarna vi har.. Tänker inte på att jag har diskmedel på fingrarna så jag e ju lite kladdig o hal..Slinter och ja vad hamnar ivägen jo min söta lilla tumme,svoooop sa det och vips diskvattnet färgas snabbt rött..
Va tvungen att vira en handduk runt handen o hålla tryck på tummen satan i gatan vad det kan blöda :(
Nu så e tummen omplåstrad.. Ont gör det o fan ta mig va de ska bulta men men får bara hoppas de kan läka ihop snabbt!
Varit en sådan där sova bort dag då jag varit äckligt trött e faktiskt små seg ännu :/ Sitter och kollar på Dödligt vapen 3 och bara softar!!
Kvavt ute och inne så man kan knappt andas jävla dyngväder!!
Sitter och funderar en massa men hm frågorna som ställs inne i skallen får jag tyvärr inga svar på men det är som det är jag får helt enkelt ta en dag i taget mer kan man inte göra!!

** Jag saknar dig **

Av Linda Svensson - 13 juli 2013 01:16

Mumsiga :)

Oj oj då :)

Bara sådär snygg ;)

Presentation


Det här är min del av verkligeheten! Hur det är att vara bipolär och livet i allmänhet. En helt öppen, ärlig och naken blogg, som också kommer innehålla erotiska bilder och snack!
Det här är min sanning.

♥ Mitt Liv ♥

Leroy
4 årig Rottweiler pojke med gnistan i ögonen! Har ett temperament som heter duga.. Min trogna följeslagare som fått tagit del av många olika moment i mitt liv!
Han är den som aldrig svikit mig !   

Fråga mig

1 besvarad fråga

Arkiv

♥ Erotik ♥

   

Kategorier

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
29 30
31
<<<
Juli 2013 >>>

Besöksstatistik

RSS

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards